Een ‘moord’ oplossen op een cruiseschip

Moord oplossen op een cruiseschipAmsterdam, 28 juli 2014 – Er zijn al kastelen waar je tijdens je vakantie met een groepje mensen een ‘moord’ kunt oplossen. Als je even geen zin hebt in het spelletje, kun je het kasteel ontvluchten. Nieuw is dat je nu ook op een cruiseschip in de huid kunt kruipen van Sherlock Holmes. En het is maar beter dan je dan helemaal opgaat in het spel, want je kunt geen kant meer op.

De Britse cruisemaatschappij Fred Olsen komt in de zomer van 2015 met de ‘Poison, Murder & Mystery Cruise’. Aan boord van het cruiseschip Boudicca reis van je van de Schotse hoofdstad Edinburgh naar Portugal, Madeira, de Canarische Eilanden en weer via Portugal terug naar Newcastle. Dit traject staat ook wel bekend als de Agatha Christie route.

Tijdens de 16 dagen durende cruise kunnen de 880 gasten gezamenlijk de ‘moord op zee’ proberen op te lossen. Onderweg worden attracties bezocht die een duister randje hebben, zoals de Piramides van Güímar op het eiland Tenerife. Op het schip zelf worden de gasten ook nog eens vermaakt met lezingen, shows en tours die te maken hebben met al dan niet afschrikwekkende mysteries, intriges en geheimen.

De cruise vertrekt op 10 juli 2015. Goedkoop is het niet om op zee detective te spelen en je te laten onderdompelen in horror & suspense. Voor de goedkoopste hut ben je minstens € 3200 kwijt. Reserveren kan via www.fredolsencruises.com. Alleen voor mensen die 18 jaar of ouder zijn.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!