Een klemmetje, en je strandlaken waait nooit meer weg

Beach Towel ClipAmsterdam, 18 augustus 2014 – Wat doe je als je op het strand ligt, en je handdoek waait weg? Je pakt vier stenen, legt er in elke hoek eentje neer en je handdoek blijft liggen. Wat doe je als er geen stenen zijn? Dan leg je je tas of schoenen neer op je handdoek, of je bedekt de punten met een beetje zand.

Welnu, dat hoeft allemaal niet meer. Nu is er de Beach Towel Clip, bestaande uit vier stokjes met klemmetjes die je als een soort tentharingen in het zand kunt duwen. Je klemt het strandlaken onder de clips, en hij blijft perfect op zijn plaats liggen. Vooral handig op winderige plaatsen, want je strandlaken of handdoek waait nooit meer weg, beweert de Britse fabrikant. De lichtgewicht clips zijn er in drie kleuren: wit, lichtblauw (en speciaal voor Nederland) oranje.

Dit is typisch zo’n geinige travel gadget, waarvan je denkt: waarom heeft iemand dit niet eerder bedacht? Met het originele idee zijn dus inderdaad ook prijzen gewonnen. Maar of de clips nou per se op de meeneemlijst moeten komen te staan… Een setje van vier is te koop (ook in Nederland) voor € 9,95. Meer info vind je op www.thebeachtowelclip.com

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!