Reisvest met 42 zakken en vesten

Scottevest reisvestAmsterdam, 2 augustus 2014 – Waar laat je je persoonlijke bezittingen als je op reis gaat? Het is altijd een heel gepuzzel: in je broekzak, in je moneybelt, in de zak van je jas of in je rugzak. Nu is er een reisvest waar je álles in kwijt kunt, met maar liefst 42 zakken en vakken.

Het Amerikaanse bedrijf Scottevest heeft het Q.U.E.S.T. travel vest bedacht, dat zowel mannen als vrouwen kunnen dragen. Het is vooral ideaal voor reizen per vliegtuig. Bij de security check hoef je alleen maar het vest uit te trekken en in de scanner te leggen.

Met 42 zakken en vakken – dat zijn er héél véél inderdaad – kun je werkelijk al je persoonlijke bezittingen op je lijf opbergen. Zo zijn er vakken voor grotere spullen als een iPad, een camera of een tijdschrift, maar ook talloze kleinere vakjes voor bijvoorbeeld extra batterijen, de geheugenkaart voor je camera, een usb-stick of je contactlenzen. Eén vakje is zelfs bestand tegen RFID, een nieuwe technologie om van een afstand informatie te bekijken van objecten die in mensen zitten. Goed dus om je paspoort, bankpas en creditcard in te stoppen.

Nadelen heeft het reisvest natuurlijk ook. Met zoveel zakken en vakken kun je je afvragen of je alles nog weet te vinden. Als je mobiel gaat, ben je eerst een kwartier bezig om te zoeken in welk vakje het ding ook alweer zat. En áls je vest onverhoeds wordt gestolen, ben je in één keer alles kwijt. Informatie: www.scottevest.com

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!