Roadtrippers: nieuw reisprogramma bij Veronica

Reisprogramma Roadtrippers bij VeronicaAmsterdam, 6 augustus 2014 – Veronica komt dit najaar met een nieuw avontuurlijk reisprogramma: Roadtrippers. Hierin nemen twee teams het tegen elkaar op. Beide teams krijgen een zeer beperkt budget waar ze niet alleen 20 dagen van moeten leven, maar ook nog eens hemelsbreed zo ver mogelijk mee moeten reizen. Welk team weet de grootste afstand af te leggen en zijn de roadtrippers van het jaar?

Eén team bestaat uit presentatoren van Veronica: Tess Milne (Ranking the Cars, InsideGamer), Simon Zijlemans (InsideGamer, WK in Lingerie) en Jayjay Boske (De Fukkers). Zij nemen het op de jongens van Stuk TV: Giel, Thomas en Stefan. Deze jongens voeren allerlei opdrachten uit en maken daar grappige filmpjes van. Zij zijn een groot succes op YouTube met ruim 350.000 abonnees en meer dan 44 miljoen views in drie jaar tijd.

Binnenkort starten de opnames van Roadtrippers. De twee teams vertrekken dan vanaf het geografische middelpunt van Nederland: Onze-Lieve-Vrouwe-Toren in Amersfoort.

Zowel de drie jongens van Stuk TV als de drie Veronica-presentatoren filmen zelf alle 20 dagen hun belevenissen. Van het kleine budget dat ze meekrijgen, moeten ze niet alleen eten, slapen en drinken, maar ook reizen. De teams mogen hulp vragen aan mensen die ze tegenkomen, dat kan zijn in de vorm van een lift of iets dat ze kunnen doen in ruil voor geld. Meer info op www.veronicatv.nl/roadtrippers

Foto credit © depositphotos.com/duha127.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!