Vliegen in een 3-kamersuite

The Residence in Etihad AirwaysAmsterdam, 31 augustus 2014 – Terwijl andere luchtvaartmaatschappijen steeds meer beknibbelen op de inrichting en sommige zelfs overwegen geld te vragen voor een toiletbezoek, gooit Etihad Airways het over een hele andere boeg. De vliegtuigmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten komt in december met een 3-kamersuite aan boord van sommige toestellen.

Deze suite, The Residence genaamd, is bedoeld voor twee personen en is van ongekende luxe. De passagiers hebben de beschikking over een slaapkamer, een zitgedeelte en een eigen badkamer met douche en toilet. De stoelen zijn met hetzelfde leer bekleed als stoelen in Ferrari’s, de lakens zijn van Egyptisch katoen en de zitkamer beschikt over een bar en een grote flatscreen tv.

Slaapkamer in The ResidenceVoorts beschikken de reizigers over een eigen butler die alles voor je regelt, bereidt een sterrenchef de maaltijden voor je en is er een chauffeur die je naar en van het vliegveld brengt.

Etihad Airways introduceert The Residence op vluchten van Londen naar Abu Dhabi. De Airbus A380 op dat traject, dat enorme vliegtuig met twee verdiepingen, bevat straks enkele van deze suites met een oppervlakte van zo’n 40 vierkante meter. Reken voor een enkeltje in The Residence op zo’n € 33.000 euro, hetzelfde bedrag dat je kwijt bent om een jaar te wonen in een 3-kamer appartement in Amsterdam.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!