BeMate.com wil slapen bij particulieren upgraden

Bemate.comAmsterdam, 17 september 2014 – Het is in opmars: toeristen die een kamer boeken in een woning van een particulier. Alleen missen zij daarbij de dienstverlening van hotels. De Spaanse hotelketen Room Mate is daar nu op ingesprongen door de lancering van BeMate.com. Je boekt hierbij nog steeds een privé appartement, maar je krijgt er bijna het volledige dienstenpakket van een hotel bij. Door net iets meer te bieden wil de website de concurrentie aangaan met populaire sites als Airbnb.

BeMate.com brengt verhuurders van appartementen en reizigers met elkaar in contact, waarbij de vakantiegangers ook kunnen rekenen op een fulltime conciërge, opslag van bagage, een punt waar je je sleutel kunt afhalen en achterlaten en toeristische informatie over de bestemming.

Verder is er een reeks optionele diensten waar toeristen gebruik van kunnen maken, zoals transfers naar de luchthaven, dagelijkse schoonmaak, een volle koelkast bij aankomst en kaartjes voor theater en concerten. ,,De vrijheid van een appartement, gecombineerd met de luxe services van een hotel”, zegt BeMate.com. Alleen de roomservice ontbreekt nog.

Het concept is geïntroduceerd in Amsterdam, waar reizigers nu kunnen kiezen uit bijna 50 appartementen. Na Amsterdam zullen ook accommodaties worden aangeboden in Madrid, Barcelona, Málaga, Granada, Salamanca, Florence, New York, Miami en Mexico City. De bedoeling is dat dit aantal in 2017 tot 600 steden is gegroeid.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!