3000 gratis kranten lezen in je hotel

Gratis kranten en tijdschriften in je hotelkamerAmsterdam, 3 december 2014 – De tijd dat je ‘s ochtends in een hotel de plaatselijke krant op de deurmat vond, lijkt voorbij. Ook de beduimelde exemplaren van verouderde glossy’s op je hotelkamer nodigen meestal niet uit tot lezen. Toch is het lezen op de hotelkamer allesbehalve verleden tijd, vindt de internationale hotelketen Accor.

Vanaf het eerste kwartaal van 2015 kunnen alle gasten die in een van de Accor-hotels verblijven, op hun tablet, smartphone of laptop een groot aantal (plaatselijke) kranten, artikelen en tijdschriften raadplegen. Het aanbod is immens: je kunt kiezen uit meer dan 3000 titels. Bovendien kunnen de artikelen in 17 verschillende talen worden vertaald.

Gasten hoeven niets extra’s te betalen voor deze extra service, Accor Press genaamd. Je kunt de kranten en tijdschriften lezen op een digitaal platform waar je met wifi op kunt inloggen. Niet alleen vanuit de hotelkamer, maar ook bijvoorbeeld vanuit de lobby of het restaurant.

De nieuwe dienst is een mooi voorbeeld hoe hotels innovatief kunnen zijn in deze groeiende digitale wereld. Accor is ook bepaald niet de kleinste. Wereldwijd telt de keten ruim 3600 hotels in 92 landen. Bekende hotelmerken van de keten zijn onder meer Novotel, Sofitel, Ibis, Mercure en Pullman.

Foto © depositphotos.com/stefanolunardi.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!