De Aero-Tray tegen gehannes in het vliegtuig

Aero-TrayAmsterdam, 8 december 2014 – Wie kent het niet, het gehannes met het veel te krappe uitklaptafeltje in het vliegtuig. Je koffie, je maaltijd, je laptop, je boek – alles wil je kwijt op die paar vierkante centimeter voor je, en het liefst zonder iets om te stoten.

Een Amerikaans bedrijf heeft nu iets bedacht waardoor je de ruimte voor je kunt verdubbelen: de Aero-Tray. Het is eigenlijk een soort extra tafeltje dat je bovenop je uitklaptafeltje zet. Onderin is ruimte voor je drinken en je eten, bovenin is ruimte voor je laptop of tablet. Zo voorkom je dat je koffie of drankje bij een klein beetje turbulentie op je dure apparatuur belandt.

Het bovenste plankje voor de laptop of tablet is ook verstelbaar, zodat het ding niet beschadigd raakt als de passagier voor je onverwacht de rugleuning naar achteren doet. Overigens kun je Aero-Tray ook gebruiken in het geval er geen uitklaptafeltje beschikbaar is. Bij sommige stoelen op de eerste rij in het vliegtuig is dat het geval (en sommige low budget luchtvaartmaatschappijen spelen zelfs met de gedachte om de tafeltjes helemaal te verwijderen, zodat ze de stoelen nog dichter bij elkaar kunnen zetten).

De Aero-Tray is een compacte en niet al te zware accessoire (450 gram) dat je gemakkelijk kunt opvouwen en in je handbagage mee kunt nemen. Het is nog niet in Nederland te koop, maar je kunt het wel online bestellen.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!