Je smartphone opladen met je reistas

Phorce Freedom reistasAmsterdam, 13 december 2014 – Reizen en bloggen onderweg is leuk, maar waar haal je de stroom vandaan? Niet altijd is er een koffietentje voorhanden als je wilt inloggen op je smartphone, tablet of laptop – als je bijvoorbeeld net in de woestijn of de jungle bivakkeert.

Er is nu een reistas te koop die je mobiele apparaten oplaadt terwijl je onderweg bent: de Phorce Freedom. De tas heeft een accu die je smartphone, tablet of laptop een week lang van stroom kan voorzien. Daarnaast zijn er twee USB pluggen aanwezig waarmee je apparaten snel kunt opladen.

Het is een product van de Nederlandse ontwerper Phorce, die eerder dit jaar al met een dure oplaadtas kwam voor zakelijke reizigers. Deze Phorce Pro Smart Bag (te koop voor € 549) was ‘de eerste interactieve smart bag ter wereld’.

De veel goedkopere nieuwe opvolger Phorce Freedom, te koop voor € 199, is een dunne en lichtgewicht tas voor alledaags gebruik. Handig is dat je door het flexibele handvat de reistas ook in drie verschillende vormen kunt veranderen, van laptoptas tot schoudertas en rugzak. ,,Ons doel is om mensen echt mobiel te maken, waar ter wereld ze ook verblijven of naar toe reizen”, zegt Marijn Berk, oprichter van Phorce.

De goedkopere variant mist wel een handigheidje die de dure tas wél heeft: als je je reistas bent vergeten, krijg je een berichtje. Dan moet je je telefoon natuurlijk wel hebben opgeladen…

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!