Een kussen om overal te slapen

NapAnywhereAmsterdam, 14 januari 2015 – Wie ooit op een luchthaven zo’n U-vormig kussentje heeft gekocht voor een lange vlucht, weet dat het niet werkt. Je wringt je in alle standen, maar je doet geen oog dicht. Je hebt het idee dat er een te zachte bobbel in je nek zit, vooral als je de rugleuning van je stoel niet ver naar achteren kunt doen.

Een Amerikaanse ontwerper beweert nu een kussen te hebben uitgevonden waarmee je overal op een redelijk comfortabele manier de slaap zou moeten kunnen vatten: het NapAnywhere kussen. Het is plat, maar je kunt het openklappen als hoofdsteun. Het kussen rust op je schouder, die ook het gewicht van je hoofd opvangt. Met de NapAnywhere blijft je hoofd op zijn plaats en behoren nekkrampen tot de verleden tijd, stelt ontwerper Ravi Shamaiengar.

Het slaapkussen kun je inderdaad – bij wijze van spreken – overal gebruiken. Niet alleen in het vliegtuig, maar ook in een auto, bus of trein (of desnoods bij een saaie vergadering, dromend over een wereldreis). Je schouder heb je per slot van rekening altijd bij je. Net als veel andere slaapkussens voor reizigers ziet het er niet charmant uit, maar je moet er wat voor over hebben om in dromenland te geraken.

De NapAnywhere is in platte toestand gemakkelijk mee te nemen op reis. Wil je een exemplaar bestellen, dan kan dat via www.napanywhere.net. Ze versturen de kussens ook naar Nederland.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!