Een vertrekbord in je huiskamer

AirpartAmsterdam, 24 februari 2015 – Echte reisfanaten (waartoe wij zelf ook behoren…) gaan behoorlijk ver in hun reisbeleving. Zelfs thuis wil je eigenlijk nog het gevoel hebben op reis te zijn. Je zet souvenirs neer uit alle landen en hangt foto’s op van verre bestemmingen. Sommige gaan zelfs zo ver een exotisch plaatsnaambord of straatnaambord in hun bagage te proppen.

De webshop Airpart, gespecialiseerd in muurdecoraties, helpt je nog een handje verder. Airpart biedt airport & subway art aan waarmee je je huiskamer tot een ware luchthaven kunt omtoveren. Je kunt je muren versieren met vertrekborden, aankomstborden en wegwijsborden die zo van Schiphol afkomstig lijken te zijn.

Je kunt de borden helemaal invullen met je eigen vluchtgegevens en bijvoorbeeld opgeven naar welke bestemmingen je bent geweest (en met welke luchtvaartmaatschappijen je hebt gevlogen). Of je kunt een ‘bucket list’ aan je muur hangen, een lijstje van plekken die je graag nog wilt bezoeken. Een echte eyecatcher is het zeker, een stukje vliegveldkunst aan de muur.

De borden zijn er vanaf € 39,95 (voor bijvoorbeeld een toiletbord of een ‘no smoking’-bord) tot € 105,95 (voor een bord met arrivals & departures). Airpart zegt de enige ter wereld te zijn die deze muurdecoraties aanbiedt. Meer informatie vind je op de website: www.airpart.nl

Foto © Airpart.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!