Álle bagage mee in een kleine reistas

GOBAG reistasAmsterdam, 20 juli 2015 – Het is altijd passen en meten om al je bagage in je koffer, rugzak of reistas kwijt te kunnen. Met wat herschikken en proppen lukt het meestal wel. Er is nu echter een nieuwe revolutionaire reistas waarin je álle bagage kwijt kunt: de GOBAG.

De slim ontworpen zwarte reistas onderscheidt zich van andere tassen door een ingebouwd vacuüm compressiesysteem, Max Pack Bag geheten. Hiermee worden alle zachte spullen, zoals kleren en handdoeken, gecomprimeerd zodat ze optimaal in de tas passen. Volgens de fabrikant kan in de reistas evenveel bagage als in een rugzak van 35 liter. De tas heeft desondanks het formaat van een reiskoffer die je bij de meeste luchtvaartmaatschappijen als handbagage mee mag nemen aan boord van het vliegtuig.

De GOBAG kun je op je rug dragen en heeft een apart vak voor je laptop en een uitneembaar plastic zakje voor de flacons met vloeistoffen, zodat je die bij de security checks op luchthavens er gemakkelijk uit kunt halen. De buitenkant van de reistas is gemaakt van een dikke, harde nylonstof, hetzelfde materiaal dat ook gebruikt wordt voor opblaasbare boten. Hierdoor gaat de tas langer mee en kun je er lange reizen mee maken, zegt de fabrikant.

Na een testperiode van twee jaar zijn de eerste exemplaren net van de fabrieksband gerold. De GOBAG is te koop voor £ 139, ongeveer € 200.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!