Een overnachting voor een karweitje

Hond uitlaten op het strandAmsterdam, 27 juli 2015 – Ben je handig met klussen, koken, honden uitlaten of websites maken? Heeft je huis een grote opknapbeurt nodig en kun je wel wat hulp gebruiken? Met een nieuwe website, GigRove, kunnen reizigers hun diensten aanbieden voor een overnachting. Hosts kunnen een slaapplek aanbieden in ruil voor een karweitje.

Hosts kunnen zich gratis aanmelden en aangeven waar ze een reiziger voor kunnen gebruiken. Het kan van alles zijn, van het repareren van een auto tot het spitten van de tuin en van een oppas tot een cursus in een buitenlandse taal. Reizigers kunnen op de website kijken waar ze handig in zijn en zo een plek zoeken voor een overnachting. In ruil voor je diensten betaal je dus niks voor de slaapplek, al moet je wel een maandelijks bedrag betalen van $ 6,99 om GigRove te kunnen gebruiken.

GigRove is een nieuw alternatief om goedkoop te overnachten, in aanvulling op diensten als couchsurfing waar het vooral draait om ontmoetingen. Hosts en gasten kunnen via de website per video eerst chatten om de plannen te bespreken en afspraken te maken. Wel handig, om te weten waar je aan toe bent. Voordat je het weet sta je van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat te schilderen en zie je niks van die leuke stad waar je naartoe bent gereisd.

Inmiddels hebben al hosts uit de hele wereld zich aangemeld bij GigRove.

Foto © depositphotos.com/ikostudio.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!