Een koffer waar je uit kunt leven

ShelfPackAmsterdam, 16 september 2015 – Het is een beetje een gedoe: arriveer je na een lange reis eindelijk op de plek van bestemming, moet je je koffer nog uitpakken. Of je laat je kleren gewoon in de koffer zitten, waardoor je de volgende dag niks kunt vinden en alles in de kreukels raakt.

Dankzij een nieuwe uitvinding is deze beslommering verleden tijd. Een Amerikaanse softwarespecialist en fervente reiziger bedacht de ShelfPack, een koffer waarmee je nooit meer je kleren uit hoeft te pakken. Deze koffer wordt geleverd met vier ingebouwde ‘planken’ waar je voor vertrek alles al op kunt sorteren. Dus de T-shirts en je badkleding op één plank, je broeken op de tweede, enzovoorts.

Ben je eenmaal aangekomen op de plek van bestemming, dan open je de koffer en voilá – een pop-up kledingkast verrijst waar alles al keurig ligt gesorteerd. Je krijgt er aan de zijkant ook nog drie opbergvakken bij, ideaal voor bijvoorbeeld toiletartikelen.

Eindelijk een koffer waar je letterlijk uit kunt leven. Het is weliswaar geen hightech ding met ingebouwde accu en GPS zodat je ‘m altijd kunt terugvinden, maar praktisch is het zeker. Een nadeel is de logheid. Het is een grote en zware koffer, met een inhoud van 104 kubieke centimeter en een gewicht van 7,71 kilo. Aan de koffer hangt een prijskaartje van $ 349. Vanaf deze maand wordt de ShelfPack geleverd. Informatie: www.shelfpack.com

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!