citizenM geeft gratis hotelkamers weg

Vuurwerk boven New York CityAmsterdam, 23 oktober 2015 – Voor de viering van oud en nieuw doen de meeste hotels nog een schepje bovenop de gebruikelijke prijs voor een kamer. De gasten komen toch wel, om de bloemetjes met de jaarwisseling buiten te zetten. Hotelketen citizenM pakt het anders aan. Voor de jaarwisseling geeft het hotelbedrijf 500 gratis hotelkamers weg in vijf populaire steden: Amsterdam, Rotterdam, Londen, New York en Glasgow.

Wil je op oudejaarsavond een gigantische bal zien zakken op Times Square in New York, genieten van het vuurwerk boven de Thames in Londen of meedoen met de ceilidh-dans in het Schotse Glasgow, dan is het nu je kans twee gratis hotelovernachtingen te bemachtigen tussen 30 december 2015 en 1 januari 2016. Uiterlijk 29 oktober moet je je eerst als ‘citizen’ registreren op de website van de hotelketen. Op vrijdag 30 oktober om 14.00 uur kun je de gratis hotelkamer boeken op www.citizenm.com. Ze gaan weg in volgorde van boeking, dus een snelle internetverbinding is vereist.

Zodra de 500 gratis hotelkamers zijn vergeven, komt er een melding op de website. De hotelketen wil met de tegendraadse actie zijn reputatie eer aan doen. CitizenM staat al bekend om zijn technologische innovaties, zoals de computerterminals waarmee gasten na aankomst moeten inchecken en de tablets waarmee zij de voorzieningen in hun hotelkamer kunnen bedienen. Veel personeel hoeft er dus niet te werken in de hotels, met oud en nieuw.

Foto © NYC & Company/Phil Kline.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!