Een waterproof en stootvaste smartphone

Optrix case voor je smartphoneAmsterdam, 24 november 2015 – Iedereen doet het tijdens zijn vakantie: foto’s maken met zijn smartphone. Dagelijks worden wereldwijd al meer dan een miljard beelden gemaakt, die vakantiegangers delen op Instagram en Facebook. Maar wat doe je als je foto’s wilt maken tijdens het snorkelen, het skiën of het mountainbiken over een modderig pad?

Er is nu omhulsel voor je mobiele telefoon te koop waarmee je je avonturen – volgens de fabrikant – ‘onder alle omstandigheden’ kunt vastleggen. De Optrix by Body Glove is een lichtgewicht en ultrasterke case die je smartphone waterproof, valbestendig en stootvast maakt. Tot 10 meter onder water is de telefoon 100 procent waterdicht (al zouden wij dat niet direct al te lang uittesten). Je kunt ‘m laten vallen vanaf een hoogte van 6 meter, zonder dat je smartphone beschadigd raakt of onder de krassen komt.

De Optrix case biedt een tweelaagse bescherming, zodat je ook tijdens je wintersport of andere (ruige) buitenactiviteiten gerust kiekjes kunt blijven maken. Met behulp van zes waterproof lenzen kun je bovendien foto’s maken ‘die verder gaan dan het menselijk oog’, scherper en met mooiere kleuren. Zo kun je shots maken met onder meer de groothoeklens, de fisheye en de 4x zoomlens. Terwijl de iPhone in de case zit, kun je gewoon het touchscreen blijven gebruiken. Met een Optrix app kun je de foto’s direct bewerken en uploaden naar social media.

De Optrix by Body Glove is te koop vanaf € 99, via internet en filialen van Leapp, Sport 2000 en Mediamarkt.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!