Een hoody met opblaasbare capuchon

Hypnos HoodieAmsterdam, 9 januari 2015 – Een hoody, een sweatshirt met capuchon, is allang niet meer voorbehouden aan hiphoppers. Ook voor op reis is de hoody een favoriet accessoire. Een comfortabel kledingstuk om snel aan te trekken en waarmee je je in het vliegtuig, de trein of de bus kunt terugtrekken in je eigen donkere cocoon. Even de capuchon over je hoofd, en je kunt heerlijk wegkruipen.

Binnenkort wordt het nog een relaxter om een hoody in je rugzak of koffer te stoppen. Vanaf maart is de Hypnos Hoodie te koop, waardoor je geen apart kussentje mee hoeft te nemen op reis. De Hypnos heeft namelijk een opblaasbare capuchon waarmee je ‘een perfect ergonomisch kussen’ kunt vormen. Wil je onderweg slapen of een dutje doen, dan blaas je de capuchon op en leg je je hoofd te rusten.

De Hypnos Hoodie is volgens de ontwerper bedacht voor reizigers, forenzen, creatievelingen en alle anderen die elk moment van de dag even hun ogen willen sluiten. Het opblazen met de mond (via een tuitje in de hoody) is zo gebeurd en laat je de capuchon zo weer leeg. Uiterlijk zie je er niets van dat je een opblaasbare capuchon achter je hoody hebt hangen.

De hoody heeft designs in zwart, wit en grijs voor mannen en vrouwen en het sweatshirt is te koop in 100 procent katoen of een combinatie van katoen, polyester en kunstzijde.  Leverbaar vanaf maart 2016 en te koop vanaf $ 69 (€ 63).

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!