Nieuwe webserie: Hostel Hoppen

Hostel Hoppen op S1.tvAmsterdam, 31 januari 2016 – Wat zijn de nieuwste, leukste plekken die locals liever geheim houden voor buitenstaanders? De restaurantjes, hostels en musea die eigenlijk gezien moeten worden, de zogenaamde hotspots? De 20-jarige Nederlandse blogger en vlogger Diana van D is for Dazzle (met 223.000 volgers op YouTube) gaat op zoek naar de verborgen parels van Europese steden en deelt het in Hostel Hoppen op S1.tv.

De eerste aflevering van haar nieuwe webserie staat vanaf dinsdag 2 februari om 16.00 uur op www.s1.tv. Diana slaapt zes weken lang in verschillende Europese steden: van Milaan tot Berlijn en Praag. Geen enkele hoofdstad wordt overgeslagen in deze nieuwste webserie. Aan het eind van elke aflevering volgt een snoeihard oordeel van Diana: is het hostel een aanrader of juist niet?

In de eerste aflevering van Hostel Hoppen is Diana in Berlijn, waar ze verschillende hotspots bezoekt. Ze dropt haar spullen bij het Generator Berlin Mitte hostel en vertrekt richting de eerste plek. Ze gaat naar de Spielwiese, een perfecte plek voor hipsters: een gamehal, café en winkel in één. Vervolgens gaat ze langs Volkspark Humboldthain, waar ze een nog gedeeltelijk intacte bunker uit de Tweede Wereldoorlog bezoekt. Onderweg naar de laatste locatie, begint het opeens keihard te sneeuwen. Gelukkig kan Diana schuilen in het prachtige Hamburger Bahnhof, een oud trein station dat helemaal omgebouwd is tot museum.

S1.tv is een online platform dat tot stand komt door een samenwerking van SBS met zogeheten Social1nfluencers. Het ging 19 november van start op www.s1.tv. Behalve Hostel Hoppen komen er dit jaar nog meer dan dertig andere nieuwe webseries, die worden gemaakt met de grootste videomakers van Nederland.

Foto © S1.tv/SBS.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!