Wereldreis van 3 weken voor 130.000 euro

Wereldreis met Land RoverAmsterdam, 28 januari 2016 – Een wereldreis van drie weken voor 130.000 euro, kan het decadenter? Land Rover, de bekende Britse fabrikant van terreinwagens, introduceert de meest luxueuze Range Rover ooit: de SVAutobiography. Met deze terreinwagen kun je de ‘ultieme droomreis’ maken over vijf continenten.

De road trip van 21 dagen voert langs ‘ongekende weelde’ in acht landen, van Europa tot Australië. Je rijdt daarbij over de mooiste autoroutes ter wereld, langs adembenemende landschappen en wildlife. Je rijdt zowel op de weg als off-road, weg van de gebaande paden. Met de SVAutobiography, met een bijzonder interieur en de krachtigste motor ooit in een Range Rover, moet dat makkelijk lukken. Onderweg overnacht je uiteraard in de beste hotels die er bestaan.

De reissom begint vanaf 130.000 euro per persoon. Dat is wel erg veel geld voor een tripje rond de wereld, horen we je denken. Er zitten wel wat uitstapjes bij die de reis daadwerkelijk ‘onvergetelijk en verrassend’ maken, zoals de autofabrikant belooft. Zo vlieg je even met een helikopter naar de top van een gletsjer in de Dolomieten voor een picknick, maak je een road trip door de Marokkaanse woestijn, ga je hiken in de Antelope Canyon in de woestijn van Arizona, maak je een rit door de Chileense Atacamawoestijn naar het beroemde Alamo-observatorium en ga je de Sydney Harbour Bridge beklimmen.

Voor het rijdersavontuur werkt de Range Rover samen met Abercrombie & Kent, een Engelse aanbieder van zeer luxueuze reizen. Je kunt de reis alleen boeken via ‘geselecteerde verkooppunten’ in warenhuis Harrods in Londen, in Abu Dhabi en in Monaco. Mocht je tot de gelukkigen behoren die deze reis gaan maken (je hoeft er maar een paar weken vakantie voor op te nemen), dan willen we graag op de hoogte gehouden worden. Misschien leuk voor een reisblog? Kijk voor meer informatie op de site van Land Rover

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!