De ideale bestekset voor op reis

Vulcan bestekset voor op reisAmsterdam, 17 april 2016 – Tijdens onze voortdurende en ongebreidelde zoektocht naar handige gadgets hebben we de ideale bestekset voor op reis ontdekt. Een ontwerper uit de Schotse stad Glasgow heeft de Vulcan ontworpen, een supersterke, lichtgewicht, duurzame, roestvrije stalen en hittebestendige multitool.

Het is een soort zakmes, maar dan in de vorm van een bestekset. De basis bestaat uit een mes, lepel en vork, altijd handig om dat bij te je hebben op vakantie. Op creatieve en ingenieuze wijze zijn daar ook nog eens 15 andere functies in verwerkt. Zo heb je ook de beschikking over een zaag, een flesopener, een blikopener, een schroevendraaier en een mogelijkheid om lucifers af te steken (zelfs bij regen).

De Vulcan is gemaakt van het ijzersterke Titanium, dat licht van gewicht is en erg hygiënisch. Door het gepolijste materiaal kunnen er geen voedselresten aan blijven kleven, even onder water dompelen is genoeg om het schoon te maken. Bacteriën blijven er niet aan hangen.

De mes, de vork en de lepel schuiven handig ineen (met een lengte van 14,5 centimeter), waardoor je het gemakkelijk in je broekzak of je rugzak kunt stoppen. Of het door de security komt op luchthavens komt, weten we niet. Dat kun je beter niet uittesten, beveiligingsmedewerkers op een vliegveld schrikken meestal snel als ze een langwerpig metalen object tegenkomen dat ze (nog) niet kennen. De Vulcan is leverbaar vanaf augustus 2016.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!