De meest comfortabele vliegtuigstoel

Boeing vliegtuigstoelAmsterdam, 26 april 2016 – Wie nog dacht dat een vliegtuigstoel oncomfortabel is, heeft het mis. Je kunt nu wegzakken in een vliegtuigstoel die super relaxed zit – alleen bevindt deze zich niet aan boord van een vliegtuig.

De Britse ontwerpers van Fallen Furniture hebben zich toegelegd op afgedankte, authentieke vliegtuigonderdelen. Daarvan creëren ze innovatieve en kunstzinnige designmeubels, waarbij ze inspiratie opdoen van de Art Deco-beweging van begin vorige eeuw en het robuuste industriële meubilair dat tijdens de oorlogsjaren in Parijs werd gefabriceerd.

Pas geleden bedachten ze een kolossale luxe fauteuil die gemaakt is van een onderdeel van een motor van een Boeing 737. De immense twee meter hoge en brede stoel staat op een poot zodat je rondjes kunt draaien. Je kunt je helemaal terugtrekken de met zwart leer beklede motorkap, en met je ogen dicht dromend over alle landen waar dit vliegtuigonderdeel ooit moet zijn geweest.

Met de meubels van Fallen Furniture kun je overigens bijna je gehele woonkamer in Boeing-stijl inrichten. Ook voor een bar is een motorkap gebruikt, de romp van een vliegtuig is getransformeerd tot een klok of een kunstwerk en de nooddeur van een vliegtuig is een salontafel geworden. Nieuwsgierig? Kijk op de website: www.fallenfurniture.com

Foto Fallen Furniture, UK.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!