Een handig kluisje voor op reis

Safego - Handig kluisje voor op reisAmsterdam, 31 mei 2016 – Het is vaak een lastig dilemma op reis: waar laat je je waardevolle bezittingen? In het kluisje van je hotelkamer of toch maar in je moneybelt? En hoe doe je dat als je naar het strand of het zwembad gaat?

Een Amerikaanse ontwerper heeft daarvoor de Safego bedacht, een handig lichtgewicht, draagbaar en veilig kluisje dat je mee kunt nemen op reis. Het is speciaal bedoeld om je waardevolle spullen op te bergen op plekken waar veel mensen bij elkaar zijn, zoals het strand, het hotel, het zwembad, het park of het cruiseschip.

Met een flexibele stalen kabel kun je de Safego ergens aan vastmaken, zoals een hekwerk van een terras, de paal van een strandwachthuisje, het bankje in een park of een metershoge vlaggenmast. In het kluisje is genoeg ruimte voor je smartphone, sleutels, geld, portemonnee, camera, zonnebril en sieraden. Je kunt het kluisje op slot doen met een sleuteltje (en die om je Safego kluisjearm doen als je gaat zwemmen) of met een cijfercombinatie. De Safego is waterbestendig en het slot is weer- en roestbestendig – wel handig als je het ding meeneemt naar de zee.

De fabrikant heeft besloten er ook nog een aansluiting in te maken voor je koptelefoon, zodat je naar muziek kunt luisteren (waarom is ons niet helemaal duidelijk…). De Safego is 19 centimeter hoog en 18 centimeter breed en weegt 450 gram. Het kluisje is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van roze tot blauw. Het is nog niet in Nederlandse (web)winkels verkrijgbaar, maar je kunt ‘m wel via internet bestellen. De prijs is $ 39,95 (ongeveer € 36). Kijk voor meer informatie op www.safego.us

Foto's © Safego/Jonathan Looi.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!