Perfecte T-shirt voor de wereldreiziger

Iconspeak T-shirtAmsterdam, 7 mei 2016 – Wat moet je aantrekken als je een wereldreis gaat maken? We denken daarvoor het perfecte T-shirt te hebben gevonden. Met het Iconspeak T-shirt zul je onderweg een stuk gemakkelijker met de lokale bevolking kunnen communiceren.

Het T-shirt bevat 40 symbolen voor alle essentiële zaken die je nodig hebt op reis. Zo is er een icoon voor drinkwater, voor onderdak boven je hoofd, voor een eerste hulp-koffertje, voor een maaltijd en voor wifi. Ook de belangrijkste vervoersmiddelen zijn met symbolen vertegenwoordigd, waaronder het vliegtuig, de trein, de bus en de veerboot.

Mocht je in het buitenland bij een local tegen een taalbarrière aanlopen, dan wijs je gewoon op een icoontje op het T-shirt. Je kunt ook wijzen naar een combinatie van symbolen. Wijs je bijvoorbeeld een auto en een reparatieset aan, dan is het te hopen dat de man of vrouw doorheeft dat je een garage bedoelt.

Het T-shirt is een eenvoudige en slimme oplossing voor avonturiers in den vreemde die geen zin hebben om hun smartphone te pakken om een of andere language app te raadplegen. Ook in gebieden zonder wifi en elektriciteit is het kledingstuk ideaal. Het Iconspeak T-shirt is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar, zowel voor mannen als voor vrouwen. De prijs is $ 33 (ongeveer € 29). Kijk voor meer informatie op www.iconspeak.world

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!