Handige bluetooth-speakers voor op reis

Libratone bluetooth speakers voor op reisAmsterdam, 20 juni 2016 – Muziek luisteren op het strand, in het park, in het bos of op een berg, zonder dat het geluid ‘wegwaait’? De Deense audiofabrikant Libratone heeft onlangs drie draagbare en flexibele bluetooth-speakers geïntroduceerd die handig zijn voor op reis.

De GO ONE CLICK, de GO ONE STYLE en de GO TOO passen dankzij hun handzame formaat in iedere tas. De speakers linken met ieder mobiel apparaat en beschikken over een uitstekend 360°-geluid en Scandinavische design in een reeks trendy kleuren. Hiermee zijn deze drie speakers volgens Libratone ,,de ultieme metgezel op alle zomerse avonturen buiten de deur”.

De GO ONE CLICK is het meest uitgebreide model van de drie. De speaker beschikt over een afneembare rubber beschermrand, waaraan naar eigen smaak diverse accessoires kunnen worden toegevoegd om de speaker aan te dragen of op te hangen. Twee accessoires worden standaard meegeleverd, maar in de toekomst zijn nog meer variaties mogelijk waarmee je de speaker aan alle denkbare oppervlakken kunt bevestigen, zoals een haak, een zuignap, of een klem voor een fietsframe.

Bluetooth speaker aan busDe ONE STYLE is een simpelere variant van hetzelfde model en wordt geleverd met een rubber beschermrand met een lus, waardoor je de speaker gemakkelijk uit een tas trekt. De GO TOO is het kleinere broertje van de ONE. De speaker heeft de vorm van een waterflesje en past daarmee in het zijvak van elke rugzak. Alle drie de GO’s zijn sterk, duurzaam, spatwaterbestendig en produceren een ruimtevullend 360°-geluid.

Libratone heeft de GO’s ontwikkeld omdat niemand meer de deur uit wil gaan zonder een playlist en een draagbare speaker bij de hand. ,,De beste muzikale herinneren maak je niet thuis, maar onderweg, terwijl je met vrienden de wereld ontdekt.” Veel draagbare speakers zijn gemaakt om tegen een stootje te kunnen en slecht weer te overleven, maar leveren daarbij in op geluidskwaliteit. Met de GO’s is het uitgangspunt hoe de geluidskwaliteit het middelpunt blijft tijdens activiteiten buiten de deur.

Alle drie de speakers kun je bedienen via de reguliere muziekstreaming-methodes en via de Libratone app. Met de app is het bovendien mogelijk om twee speakers, ongeacht welk model, aan elkaar te linken voor een stereo-opstelling. De GO’s beschikken over een batterij voor gemiddeld 12 uur muziek en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals ‘Cloudy Grey’ en ‘Caribbean Green’. De ONE CLICK (€ 199) en ONE STYLE (€ 179) zijn verkrijgbaar vanaf 7 juli, de TOO (€ 149) vanaf 23 juni. Kijk voor meer informatie op www.libratone.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!