Reukloos ondergoed voor op reis

Ondergoed voor op reis met zilverAmsterdam, 29 juni 2016 – Het is vast en zeker herkenbaar voor degene die lang op reis gaat of een wereldreis maakt: stinkende en zwetende onderbroeken. Ook al was je je ondergoed regelmatig, er blijft een geurtje aan hangen. En ook al ga je een week op vakantie, dan nog moet je een groot deel van je rugzak of koffer vullen met schoon ondergoed.

De Amerikaanse ondergoedfabrikant Y Athletics uit Los Angeles verdiepte zich op verzoek van vele reizigers in de technologie en het design van onderbroeken en komt met The Ultimate Travel Underwear. Het is reukloos ondergoed voor op reis, dat is gemaakt met puur zilver. Dit ondergoed blijft langer fris, beweert de ontwerper, waardoor je er veel minder van hoeft mee te nemen.

Het zilver is opgenomen in het weefsel van het ondergoed en is volgens Y Athletics het perfecte middel om onderbroeken geurvrij te houden. In gedragen ondergoed en boxershorts zit zweet met bacteriën, en vooral die bacteriën zorgen voor een onaangename geur. Zilver heeft de mogelijkheid bacteriën af te breken en te voorkomt dat ze zich reproduceren. Ook na een paar keer wassen blijft het zilver in de onderbroeken zitten.

Het ondergoed is gemaakt van merinowol, omdat dit volgens de fabrikant geen vocht vasthoudt en de temperatuur van je lichaam goed regelt. Katoen gaat niet lang genoeg mee en nylon en polyester zijn niet comfortabel en houden de vervelende geurtjes vast. Het enige probleem met het ‘ultieme reisondergoed’ met edelmetaal is dat je moet oppassen voor diefstal, vooral in arme landen. The Ultimate Travel Underwear is leverbaar vanaf december 2016, ook buiten Amerika. Dan zijn ook de prijzen bekend. Kijk voor meer informatie op de website: www.yathletics.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!