Tv-programma’s wereldwijd via app te zien

BVN app voor tv-programma's wereldwijdAmsterdam, 27 juni 2016 – De ruim 7 miljoen Nederlandse vakantiegangers die de komende maanden in het buitenland op vakantie gaan, hoeven de belangrijkste tv-programma’s van de publieke omroep niet meer te missen. Via een gratis app van televisiezender BVN kun je nu wereldwijd op je tablet of smartphone elke dag een selectie zien van sport-, nieuws- en amusementsprogramma’s van de Nederlandse en Vlaamse publieke omroep.

BVN zendt al jaren wereldwijd via de satelliet 24 uur per dag een selectie uit van actuele televisieprogramma’s uit Nederland en Vlaanderen. Toch kreeg de zender steeds vaker het verzoek om ook online te kunnen kijken naar BVN. Eerder dit jaar begon de zender daarom al met een livestream op de website onder de naam BVN Live. Nu is ook een app ontwikkeld waarmee je heel gemakkelijk via smartphone en tablet naar BVN kunt kijken.

Via de app kan iedereen 24 uur per dag de programma’s van BVN volgen: wereldwijd, met uitzondering van Nederland en België. Het is daarmee de enige Nederlandstalige tv-zender die overal ter wereld gratis kan worden bekeken. Bij belangrijke gebeurtenissen en grote calamiteiten zendt BVN bovendien de live verslaggeving van de NOS of VRT gelijktijdig uit.

BVN biedt de kijker een dagelijkse selectie uit het actuele televisieaanbod van de NPO en de VRT: nieuws en actualiteiten, informatieve programma’s, sport – onder andere NOS Studio France, de Tourjournaals en De Avondetappe – en Nederlandstalig drama voor jong en oud.

Handig is dat de televisiegids in de app zich automatisch aanpast aan de lokale tijd van het toestel waarop deze is geïnstalleerd. De BVN-app is gratis te downloaden voor iPhones, iPads en Android apparaten via www.bvn.tv/bvn-app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!