Geen gehannes met opblaasbare hangmat

Lamzac hangmatAmsterdam, 26 augustus 2016 – Het ware outdoorgevoel ervaar je door buiten te slapen in een hangmat, midden in de natuur. Langzaam wegsoezen met het geluid van de krekels op de achtergrond, terwijl je wegkruipt in je warme slaapzak. Alleen kost het wat moeite om je hangmat op te hangen. Je moet twee geschikte bomen vinden en de hangmat vervolgens op de juiste hoogte weten te hangen.

Dat is verleden tijd met de Lamzac, een soort opblaasbare hangmat. Je kunt hiermee je touwen en haken thuislaten en overal slapen, waar je maar wilt. Je hoeft je ‘bed’ alleen maar op te blazen en een geschikte plek te vinden om de nacht door te brengen. Je bent niet langer afhankelijk van bomen, dus je kunt je opblaasbare hangmat bijvoorbeeld ook ergens in de bergen zetten. Het is natuurlijk geen echte hangmat, want de Lamzac hangt niet, maar het gevoel is ongeveer hetzelfde.

De Lamzac is gemaakt door hetzelfde Nederlandse bedrijf dat ook de bedenker is de Fatboy, de razend populaire zitzak die je in elke loungetent tegenkomt. De lichtgewicht opblaasbare hangmat is zonder lucht slechts een klein pakketje dat je makkelijk mee kunt nemen op reis. Met de verschillende opvallende kleuren zal je met de Lamzac uiteraard wat rare blikken treffen van voorbijgangers, maar met je ogen dicht zie je daar niks meer van. Kijk voor de laatste liggende trend in de buitenlucht op de website: www.fatboy.com/lamzac

Foto Lamzac/Facebook.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!