Vliegticket Rome super goedkoop

Vliegticket Rome heel goedkoopAmsterdam, 1 augustus 2016 – Het is nú de tijd een stedentrip naar Rome te plannen. Een vliegticket naar de Italiaanse hoofdstad is dit jaar extreem goedkoop. De prijs van een ticket naar Rome kan dit jaar tot wel 60 procent lager liggen dan in 2015.

Dat blijkt uit een onderzoek van PaperFlies.com, een website die dagelijks duizenden reisaanbiedingen doorzoekt om de beste prijzen van vliegtickets aan te bieden. Zelf vonden we het goedkoopste vliegticket voor een retourtje voor € 44, bij vertrek vanaf Eindhoven. Vanaf Amsterdam is het goedkoopste vliegticket naar Rome te koop vanaf € 65 (voor een retourtje). Het is een mooie gelegenheid het glanzende Colosseum te bewonderen, dat de afgelopen jaren flink is schoongemaakt.

Ook is het dit jaar gunstiger om naar Azië te vliegen, meldt PaperFlies. Vliegtickets naar Bali en Bangkok zijn tot 21 procent goedkoper dan vorig jaar. Dat is onder meer te danken aan de komst van nieuwe luchtvaartmaatschappijen op Schiphol. Vooral nieuwkomer China Eastern concurreert heftig op Aziatische bestemmingen. Zo was een retourtje naar het Indonesische eiland Bali dit jaar al te boeken voor € 380.

Reizigers zijn voor een vliegticket naar Tokyo tot 17 procent minder kwijt, dus Japan kun je ook toevoegen aan je wish list. De verwachting is dat vliegtickets komende tijd nog goedkoper worden. Niet alleen door de grotere concurrentie, maar ook door de daling van de olieprijs.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!