De beste cruises voor lekkerbekken

Vijf beste cruises voor lekkerbekkenAmsterdam, 21 oktober 2016 – Wie denkt dat je niet goed kunt eten op een cruiseschip, heeft het mis. Tijdens veel cruises krijgen de gasten eten van hoog niveau geserveerd. Online cruiseaanbieder Dreamlines heeft de vijf beste cruises voor lekkerbekken op een rij gezet. Hieronder lees je welke cruisemaatschappijen de foodies het beste bedienen en op welke manier ze dat doen.

MasterChef Cruise van Holland America Line

Voor de tweede keer organiseert Holland America Line de speciale MasterChef Cruise aan boord van het schip de ms Nieuw Amsterdam. Tijdens deze cruise naar de Caribbean zijn al je favoriete MasterChef en MasterChef Junior deelnemers en winnaars van het gelijknamige tv-programma aanwezig. Je kunt hier kookworkshops doen en de befaamde Mystery Box Challenges live meemaken. Je kunt alle tips en tricks leren van je favoriete MasterChef deelnemers. Een echte cruise voor de kookliefhebber!

Dineren op een cruiseschipEerlijk gekozen: Disney’s Fantasy

Tijdens een cruise met Disney Cruise Line zal een foodie niks te kort komen en kunnen de kinderen ook nog eens genieten van een onvergetelijke ervaring. De Disney’s Fantasy wordt geroemd door de uitstekende service en verscheidenheid aan eetgelegenheden aan boord. Tijdens een cruise aan boord van dit schip kun je met het gehele gezin dineren. Ook kunnen de kinderen onder begeleiding van het kinderbuffet genieten, terwijl je in een van de volwassenen restaurants geniet van een romantisch diner. Probeer bijvoorbeeld restaurant Remy en laat je verrassen door de ongekende service. Niet voor niks dus dat Disney’s Fantasy in 2016 de award voor Best Dining heeft mogen ontvangen.

Jamie’s Italian

Aan boord van het schip Harmony of the Seas van Royal Caribbean vind je wel een heel bijzonder restaurant, namelijk Jamie’s Italian. Dit restaurant is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Royal Caribbean en niemand minder dan Jamie Oliver. Hij is een van de meest geliefde tv-koks met verschillende televisieshows die in meer dan honderd landen worden uitgezonden. In dit restaurant kun je genieten van de heerlijke Italiaanse specialiteiten van Jamie Oliver. Door het gebruik van de meest verse ingrediënten in combinatie met de uitnodigende sfeer in Jamies Italian, smaken de gerechten als de heerlijke gegrilde kip met knoflook en rozemarijn of de beroemde Italian Burger altijd naar meer.

Cruiseschip foodiesDe Franse meester Jacques Pépin

De internationaal gewaardeerde Franse top-chef Jacques Pépin is met zijn 80 jaar een legende te noemen in de culinaire wereld. Ondanks zijn leeftijd gaat hij nog steeds door en is hij al meer dan tien jaar culinair directeur bij Oceania Cruises.

Het laatste werk van zijn hand is de lancering van Jacques Bistro in The Grand Dining Room aan boord van het schip Sirena. Iedere middag wordt er in Jacques Bistro een lunch geserveerd, geïnspireerd door de traditionele familierecepten van de hand van Jacques Pépin. Zo zijn klassieke gerechten als de Croque Monsieur en de Fruits de Mer van exceptionele klasse.

Chocoladereis met een cruiseschip

Bij Princess Cruises kunnen dessert- en chocoladeliefhebbers hun hart ophalen tijdens de zogenaamde Chocolate Journeys. In samenwerking met de beroemde chocolatier Norman Love biedt Princess Cruises de beste desserts aan met chocolade die er te krijgen zijn. Sinds 2001 krijgt Norman Love internationale erkenning voor hetgeen hij doet met chocolade. Zijn ongeëvenaarde, handgemaakte en overheerlijke creaties zoals de chocolade tiramisu met mascarpone crème en espresso gelei zijn een feest voor iedere foodie.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!