RTL zoekt reislustige backpackers

RTL BasecampAmsterdam, 15 november 2016 – Ben je gek op reizen, dol op filmen en vertrouwd met sociale media? Dan kun je drie maanden gratis door Azië backpacken als je je aanmeldt voor het nieuwe RTL-programma Basecamp. Het is geen programma op televisie, maar een ‘avontuurlijk reisplatform’ op YouTube.

RTL zoekt twee reislustige backpackers die hun avonturen twee keer per week met de video vastleggen en op het YouTube-kanaal van Basecamp zetten. Je moet de filmpjes zelf monteren en uiteraard delen via Instagram en andere sociale media. De deelnemers krijgen zakgeld om de verschillende landen in Azië rond te reizen. Daarnaast krijgen zij elke week van de kijkers verschillende spannende uitdagingen en opdrachten die zij moeten uitvoeren.

De andere taakomschrijvingen in de vacature gelden eigenlijk voor iedereen die een wereldreis maakt: ,,het ontdekken van nieuwe landen en culturen, spanning voor het onbekende, intens genieten van het moment, omgaan met onverwachte momenten, het verleggen van grenzen, voelen van vrijheid en dubbel liggen van het lachen.” Kandidaten moeten beschikbaar zijn vanaf half december tot half maart en het is wel handig als je wat ervaring hebt met het maken en uploaden van filmpjes.

RTL Basecamp is een nieuw online reisplatform op YouTube, waar onder andere de programma’s Road To Robinson, Backpackers en Extreme Roadtrip op te zien zijn. RTL Basecamp is volgens de commerciële zender ,,een plek waar grenzen worden verlegd”. Het online-reisplatform neemt de kijkers mee op een ontdekkingsreis rond de wereld ,,en biedt ervaringen om nooit meer te vergeten”.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!