Een selfie maken vanuit de lucht

AirSelfieAmsterdam, 11 december 2016 – Je kent het vast wel bij het maken van een selfie: je moet je in allerlei bochten wringen en de smartphone krampachtig vasthouden om jezelf én die tempel achter je op de foto te zetten. Met een selfiestick wordt de radius wat groter, maar ook dan krijg je niet die hele waterval of dat gezellige plein op de achtergrond te zien. Bij het maken van een selfie van een groep mensen mag je blij zijn als iedereen erop staat. Veel reisbloggers vragen zelfs iemand anders om dan maar die ‘selfie’ te maken.

Een Italiaanse ontwerper heeft nu de AirSelfie bedacht, waarmee je foto’s van jezelf kunt maken vanuit de lucht. De AirSelfie is ‘s werelds kleinste vliegende camera die geïntegreerd is in het hoesje van je mobiele telefoon. Als je een selfie wilt maken, haal je ‘m uit het hoesje en kun je hem met behulp van een app op je smartphone op de gewenste plek in de lucht laten hangen. Vervolgens maak je de gewenste (lucht)foto of het filmpje.

De AirSelfie kan tot 3 minuten in de lucht blijven zweven. De sky is niet helemaal the limit, de radius is beperkt tot 20 meter. Daarmee voorkom je in ieder geval wel dat je gedoe krijgt met luchtvaartautoriteiten of andere instanties. De AirSelfie is in tegenstelling tot een drone niet in staat om vliegtuigen te hinderen. Bovendien kun je er ook binnen selfies mee maken.

De foto’s en filmpjes kun je met de bijbehorende app meteen delen op social media. De mini vliegende camera wordt meteen opgeladen zodra je ook de smartphone oplaadt. We voorspellen een nieuwe opzienbarende reistrend voor 2017, wanneer her en der opeens reizigers met deze AirSelfie opduiken. Bij het zien van de eerste selfiesticks moesten de directeuren van musea en andere bezienswaardigheden ook even slikken…. De AirSelfie is geschikt voor iOS en Android-smartphones en wereldwijd leverbaar vanaf april 2017.

Foto © AirSelfie.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!