Toch slapen met een baby op reis

Slapend kind in hotelAmsterdam, 29 december 2016 – De meeste ouders maken het mee als ze reizen met jonge kinderen: hoe kun je lekker slapen als je baby, peuter of kleuter in dezelfde hotelkamer ligt? ‘s Avonds kun je niet even televisie kijken of een boek lezen als je kind al in zijn bedje ligt – die vindt het veel te gezellig om wakker te blijven. En als je baby ‘s ochtends in alle vroegte wakker wordt en jou ziet liggen slapen – reken maar dat hij of zij zich niet nog een keer lekker omdraait!

Veel ouders boeken daarom een grote suite of extra hotelkamer (met tussendeur), maar dat loopt al snel in de papieren als je met één of meerdere kinderen reist. Je kunt het babybedje ook in de badkamer zetten, maar ook dat is niet ideaal. Een Amerikaanse moeder van drie, ontwerpster en entrepreneur heeft daar nu een praktische en simpele oplossing voor bedacht: de SlumberPod. Het is een ‘kamer-binnen-een-kamer’ waardoor het slapen met een baby in een hotel eindelijk weer rustgevend moet worden.

De SlumberPod is een compacte, opvouwbare donkere tent die je in een hotelkamer rond het kinderbed kunt plaatsen. Het is een lichtgewicht tent en ademend, die makkelijk in je koffer past. Je kunt ‘m snel en eenvoudig neerzetten. Binnenin kun je eventueel een babyfoon ophangen en de SlumberPod houdt bovendien muggen tegen. De uitvinder heeft niet de pretentie de wieg opnieuw uit te vinden, een veilige en vertrouwde plek voor kinderen om te slapen. ,,We willen dat alleen verbeteren en gezinnen helpen om te slapen.” De SlumberPod is leverbaar in de loop van 2017. De prijs is nog niet bekend. Website: www.slumberpod.com

Foto © depositphotos.com/Krezofen.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!