In deze rugzak kun je ook je kleding wassen

Rugzak kleding wassenAmsterdam, 4 juli 2021 – Ben je op zoek naar een handige gadget voor je kampeervakantie? Dan is de Scrubba Stealth Pack een origineel item om toe te voegen aan je uitrusting. Deze rugzak kan véél meer dan alleen het opbergen van je reisbenodigdheden. Deze rugzak kun je ook gebruiken om je kleren te wassen en te drogen. Zit je onder modder en zweet na een dagje wandelen? Gebruik ‘m dan als kampeerdouche!

De Scrubba Stealth Pack is een Australische uitvinding voor kampeerders en buitenliefhebbers die graag hun kleren wassen op reis. Hiervoor moet je meestal je toevlucht zoeken tot een vieze gootsteen, of desnoods een kabbelend riviertje. Deze rugzak heeft echter een ingebouwd wasbord aan de binnenkant, waarmee je in een handomdraai je T-shirts, sokken en ondergoed kunt wassen.

Wasbeurt van machinekwaliteit

Voeg eenvoudig water en wasmiddel toe, rol de bovenkant naar beneden en sluit de zak, verwijder lucht door het draaiventiel en wrijf 30 seconden tot 3 minuten. Na een snelle spoeling in de zak is de kleding klaar om te drogen. Volgens de fabrikant heb je binnen enkele minuten ,,een wasbeurt van machinekwaliteit”.

Rugzak wassen kamperen

De Scrubba Stealth Pack kun je ook als droger gebruiken voor kleren die al nat zijn, zoals een natte zwembroek en handdoek na een dagje op het strand. Of gebruik ‘m als instant kampeerdouche na een bezwete trektocht in de wildernis of om het zand van je lichaam af te spoelen. Voeg 4 tot 6 liter water toe en draai aan het ventiel om de douchestralen in te stellen.

Rugzak kampeerdouche

Natuurlijk kun je deze waterdichte rugzak ook gebruiken voor ‘gewone’ tripjes. Met 21 liter is-ie groot genoeg voor een laptop, wat kleding of andere spullen. Voor een langere trektocht of een backpacktrip is de Scrubba Stealth Pack wat te klein. Deze draagbare douche en wasmachine is voor ruim € 98 te koop in Nederland, onder meer via Amazon.nl

Foto's © Scrubba Australia.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!