Comfortabel slapen in je auto met een pop-up tent

Carsule pop-up tentAmsterdam, 27 maart 2022 – Kun je niet snel een hotel of camping vinden na een lange autorit? Je hebt geen zorgen meer met de CARSULE, een pop-up tent die je in slechts 5 minuten aan de achterkant van je auto vastmaakt. Met deze autotent kun je overal kamperen, waar je ook bent.

De CARSULE is een uitvinding van het Amerikaanse bedrijf MOGICS, die producten ontwerpt om het leven makkelijker te maken. Deze tent bevestig je aan de achterklep van je auto, waardoor je comfortabel de nacht kunt doorbrengen en niet moeilijk hoeft te doen op omgeklapte autostoelen.

Carsule pop-up tent voor auto

Maar de 2 meter hoge kubusvormige tent is ook groot genoeg om te zitten, eten te koken of te loungen. Een soort ‘woonkamer in de buitenlucht’, aldus de fabrikant. Je kunt zo zelfs op een parkeerplaats of in de wildernis overnachten – afhankelijk van de lokale regels natuurlijk.

Voor elke achterklep die naar boven zwaait

De draagbare pop-up tent kun je vastmaken aan elke achterklep die naar boven zwaait. Veel hatchbacks, minibusjes, stationwagens en SUV’s hebben zo’n achterklep. Het frame bestaat uit twee metalen lussen die langs de omtrek van de zijpanelen lopen. Deze zijn met elkaar verbonden door middel van vier aluminium stokken.

Carsule pop-up tent voor achterklep

De pop-up tent sluit aan op de kofferbak van je auto, die als een extra minikamertje vastzit aan je tent. Hier kunnen de kinderen slapen 🙂 De tent is gemaakt van waterdicht en UV-bestendig materiaal, maar niet geschikt voor extreme weersomstandigheden. Ook ziet de pop-up tent er niet heel flitsend uit, maar dat boeit niet als je moe bent van het autorijden.

Carsule pop-up tent met zitruimte

Wat kost deze pop-up tent?

De CARSULE neemt niet veel ruimte in beslag. Je kunt het opvouwen tot een klein handzaam pakketje dat makkelijk naast je autostoel past. Op de website van MOGICS (www.mogics.com) vind je meer informatie. De pop-up tent voor je auto is te koop vanaf € 379, maar daar komen nog wel verzendkosten bij. Bestellen kan onder meer bij de WorldShop.

Foto's © MOGICS, Nevada, USA.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!