Test drie maanden lang hotels als ‘inspecteur’

Leonardo Hotels inspecteurAmsterdam, 14 augustus 2022 – Stel je voor dat je drie maanden lang gratis in de mooiste hotels verblijft. Dag in dag uit geniet je van de lekkerste lunches, de mooiste drankjes, topdiners, sauna’s, verwarmde zwembaden en noem maar op. Ondertussen zit je de hele dag op je smartphone én mag je iemand meenemen. Het klinkt als de ultieme vakantie, maar is het niet. Sterker nog, je krijgt er ook nog eens voor betaald!

De jonge hotelketen Leonardo Hotels zoekt een ‘inspecteur’ om drie maanden lang haar hotels in de Benelux te testen. Als de nieuwe #inspectorLeonardo bezoek je alle 16 hotels van de keten, van Groningen tot Breda en twee in het Belgische Antwerpen. Je taak? Alle voorzieningen uitproberen en dit delen op sociale media. Klinkt als de perfecte ‘vakantiebaan’ als je nog geen genoeg kan krijgen van het vakantiegevoel.

Meedraaien achter de schermen

Je gedraagt je overigens niet als een gewone hotelgast, maar je draait mee achter de schermen. Als inspecteur loop je mee op de verschillende afdelingen van het hotel. Denk aan de keuken en de bar, maar ook aan misschien minder inspirerende afdelingen als marketing en de boekhouding. Het is de bedoeling dat je in de rol kruipt van de hotelmedewerkers. Je ligt dus niet de hele dag bij het zwembad met een cocktail in je hand, maar je bent ook wel eens een kok, marketeer, bartender of financial controller.

Leonardo Hotels inspector

Met deze baan zoekt Leonardo Hotels welke rol het beste bij jou past. Na drie maanden krijg je de perfect matchende baan aangeboden – als het klikt natuurlijk. ,,We zijn dringend op zoek naar gepassioneerd horeca personeel en bereid om voor de juiste personen net een extra stap te zetten en out of the box te denken”, zegt personeelsdirecteur Esther Visser van Leonardo Hotels.

De eisen voor hotelinspecteur

Voor deze baan zoekt Leonardo Hotels naar ,,een nieuwsgierige werknemer met een hart voor hospitality”. Iemand die staat te popelen om samen met een vriend of vriendin drie maanden lang te genieten van alles wat Leonardo Hotels te bieden heeft en rondloopt met vragen als ‘Hoe werkt een hotel?’, ‘Welke afdelingen zijn er?’ en ‘Op welke afdeling zou ik graag willen werken?’.

Leonardo Hotels vakantiebaan

Ook kent social media voor jou geen geheimen, ben je goed in Nederlands en Engels en heb je een opleiding op minimaal MBO of HBO niveau. Reken op een salaris van € 2000 tot € 2300 bruto per maand. Benieuwd naar de baan als #inspectorLeonardo? Kijk voor meer informatie op www.werkenbijleonardohotels.nl

Leonardo Hotels testen

Foto's © Leonardo Hotels/Erika Carlock/Frequin.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!