Hotels op de Seychellen

De Seychellen hebben een groot aantal hotels, en verrassend genoeg voor elk budget. Lange tijd was de keuze op deze paradijselijke eilanden in de Indische Oceaan vooral beperkt tot dure 5-sterrenresorts. Er is de laatste jaren veel accommodatie bijgekomen op de Seychellen. Je kunt nu ook terecht in kleinere hotels, Creoolse pensions, authentieke guesthouses, spa hotels, villa’s en vakantiehuizen. Daarnaast kun je de nacht doorbrengen op jachten en catamarans. Goedkope hostels met slaapzalen vind je (nog) niet op de Seychellen.

De meeste hotels, resorts en andere accommodatie vind je op de drie hoofdeilanden: Mahé, Praslin en La Digue. Mahé is het grootste en meest ontwikkelde eiland met de internationale luchthaven en de hoofdstad Victoria. Je vindt hier echter ook natuur en mooie stranden. Voor een verblijf op Praslin of La Digue moet je nog een binnenlandse vlucht nemen. Ook zijn er hotels en resorts op kleinere privé-eilanden, zoals Denis Island en Cousin Island. Van de 115 eilanden in de archipel zijn nu zo’n 16 eilanden waar je kunt overnachten.

Prijzen van hotels op de Seychellen

Met een ruim budget kun je kiezen voor een van de exclusieve resorts op de Seychellen, vaak schitterend gelegen in een weelderige groene omgeving met privéstranden, palmbomen en het turquoise water van de Indische Oceaan. Hieraan hangt wel een prijskaartje, want een overnachting in een resort kost je tussen de € 300 en € 3500 per nacht. Je baadt in luxe en wordt volledig in de watten gelegd, dus je hebt wel een vakantie om nooit te vergeten!

Je bent goedkoper uit in een van de hotels op de Seychellen, waar je tussen de € 50 en € 300 kwijt bent voor een kamer. Ook bij de hotels zitten hele mooie adresjes, met zwembad en weidse uitzichten. Grote internationale ketens zijn vertegenwoordig op de eilandengroep, zoals Hilton, Kempinski en Four Seasons, maar je kunt ook terecht in kleinere familiehotels. Lelijke hoogbouw vind je bijna niet op de Seychellen, want gebouwen mogen in principe niet hoger zijn dan een palmboom.

Hotelketens op de Seychellen

Bird Island

Cousine Island

La Digue Island

Hotels op Mahé Island

Hotels op Praslin Island

Voor het laatst bijgewerkt op 9 april 2021. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over hotels op de Seychellen, kun je dat laten weten via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam