Reisorganisaties Tahiti

De onderstaande Nederlandse reisorganisaties zijn gespecialiseerd in reizen en vakantie naar Tahiti. Van elke reisorganisatie vind je de adres- en contactgegevens. Op hun websites kun je terecht voor het boeken van een reis of vakantie naar Tahiti.

Op hun sites vind je ook een overzicht van alle rondreizen, pakketreizen, actieve vakanties, cultuurreizen, strandvakanties, last minutes en aanbiedingen. Veel reisorganisaties bieden groepsreizen aan, maar kunnen ook een reis of vakantie samenstellen voor individuele reizigers. Ze helpen je dan met het kiezen van accommodatie, het regelen van vervoer en het uitstippelen van een route langs hoogtepunten en bezienswaardigheden.

Pacific Island Travel
Herengracht 495
1017 BT Amsterdam
Tel. 020-6261325
Fax 020-6230008
E-mail: amsterdam@pacificislandtravel.nl
Website: www.pacificislandtravel.nl

Specialisme: Reizen op maat.
Bestemmingen: Australië, Cook Eilanden, Fiji, Hawaii, Nieuw-Caledonië, Nieuw-Zeeland, Paaseiland, Papoea Nieuw-Guinea, Samoa, Tahiti, Tonga, Vanuatu.

Tasman Travel
Verlengde Edisonstraat 1
8861 NJ Harlingen
Tel. 0517-430068
Fax 0517-432060
E-mail: info@tasmantravel.nl
Website: www.tasmantravel.nl

Specialisme: Groepsreizen, treinreizen, cruises, rondreizen, safari’s.
Bestemmingen: Azië, Australië, Nieuw-Zeeland, Pacific, Zuid-Amerika.

Voor het laatst bijgewerkt op 3 augustus 2018. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over reisorganisaties voor Tahiti, kun je dat laten weten via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam