Hotels in Overijssel, Nederland

Overijssel is een van de meest natuurrijke provincies van Nederland, waar je tussen de rivieren, meren, polders en beken kunt overnachten in een groot aantal hotels en bed & breakfasts. Ook is er veel accommodatie te vinden in historische steden als Zwolle en Deventer. Onderdeel van Overijssel is de regio Twente, met hotels in modernere steden als Enschede en Hengelo. Een internationale publiekstrekker is Giethoorn, waar je van sommige hotels zo het water op kunt.

Genoeg keuze aan slaapplekken is er ook rond natuurgebieden als Nationaal Park Weerribben en de Sallandse Heuvelrug, met landelijk geleden hotels in de buurt van bossen en moerassen. Een van de mooiste plekken om te verblijven in Overijssel is Pillows Grand Hotel Ter Borch, dat je kunt boeken in de Hanzestad Zwolle. Dit boutique hotel is gevestigd in een statig pand uit de 19e eeuw en heeft 41 stijlvol ingerichte kamers. Ga je op vakantie naar deze vriendelijke provincie in het oosten van Nederland? Hieronder vind je een overzicht van bijna alle hotels in Overijssel.

Hotels in Almelo

Hotels in Beuningen

Hotels in Blokzijl

Hotel in Dalfsen

Hotels in De Bult

Hotels in Delden

Hotels in De Lutte

Hotels in Deventer

Hotels in Diepenheim

Hotels in Enschede

Hotels in Giethoorn

Hotels in Haarle

Hotels in Hardenberg

Hotels in Hellendoorn

Hotels in Hengelo

Hotels in Hessum

Hotels in Oldenzaal

Hotels in Ootmarsum

Hotels in Rijssen

Hotels in Staphorst

Hotels in Steenwijk

Hotels in Tubbergen

Hotels in Twekkelo

Hotels in Zwartsluis

Hotels in Zwolle

Voor het laatst bijgewerkt op 17 juni 2020. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over hotels en bed & breakfasts in Overijssel, kun je dat laten weten via het contactformulier. Foto © depositphotos.com/venemama2.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam