Hotels en bed & breakfasts in de provincie Utrecht

Utrecht is de kleinste provincie van Nederland, maar hotels zijn er genoeg. De meeste hotels en bed & breakfasts vind je natuurlijk in de hoofdstad Utrecht, met zijn charmante grachten en levendige culturele scene. Hotels heb je hier in alle prijsklassen, van eenvoudige familiehotels tot luxe 5-sterrenhotels. Ook vind je veel hotels in Amersfoort, een populaire stad met haar uitnodigende historische binnenstad. Buiten de steden heeft Utrecht veel natuurgebieden waar je kunt overnachten.

Voor een speciale ervaring heeft de provincie Utrecht enkele bijzondere hotels waar je de nacht kunt doorbrengen. Zo heb je in de stad Utrecht het UKI Hotel, gevestigd in een werfkelder uit de 13 eeuw. Het bestaat uit slechts één kamer! In de glooiende bossen van de Utrechtse Heuvelrug kun je terecht in Kasteel Kerckebosch, een kasteel van 120 jaar oud met een mooie torensuite. Ga je op vakantie naar deze groene en gezellige provincie? Hieronder vind je een overzicht van bijna alle hotels in de provincie Utrecht.

Hotels in Abcoude

Hotels in Achterveld

Hotels in Amersfoort

Hotels in Baarn

Hotels in Doorn

Hotels in Driebergen

Hotels in IJsselstein

Hotels in Lage Vuursche

Hotels in Leusden

Hotels in Nieuwegein

Hotels in Rhenen

Hotels in Soest

Hotels in Utrecht

Hotels in Vinkeveen

Hotels in Zeist

Voor het laatst bijgewerkt op 19 mei 2020. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over hotels in de provincie Utrecht, kun je dat laten weten via het contactformulier. Foto © Pixabay/ddzphoto.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

2 reacties