Hotels en bed & breakfasts in Zeeland

Hotels zijn er genoeg in Zeeland, een van de populairste provincies om vakantie te vieren in Nederland. Je vindt vooral veel hotels en bed & breakfasts in de badplaatsen aan de kust, zoals Domburg en Renesse. Sommige van deze hotels in Zeeland ontvangen hun gasten al vanaf de 19e eeuw. Ook oude middeleeuwse stadjes als Middelburg en Zierikzee hebben genoeg keuze aan hotels en pensions. In de Zeeuwse havenstad Vlissingen kun je overnachten in een van de vele hotels aan de boulevard en het strand.

Een van de meest bijzondere plekken om te verblijven, is Duinhotel Tien Torens. Het ligt verscholen in de hoogste duin van de badplaats Zoutelande en valt op door zijn bijzondere ontwerp, waardoor het hotel helemaal opgaat in de omgeving. Het is daarom al verkozen tot mooiste gebouw van Zeeland. Een van de oudste hotels in Zeeland is Badhotel Domburg, dat al in 1866 de deuren opende. Het ligt op een prachtige plek aan de voet van de duinen, tegen het bos. Ga je op vakantie naar deze waterrijke provincie? Hieronder vind je een overzicht van bijna alle hotels in Zeeland.

Lekker uitwaaien aan de Zeeuwse kust tijdens je vakantie?
Ontdek de vakantieparken van Landal GreenParks in Zeeland

Hotels in Breskens

Hotels in Burgh-Haamstede

Hotels in Cadzand-Bad

Hotels in Domburg

Hotels in Kapelle

Hotels in Koudekerke

Hotels in Middelburg

Hotels in Oostkapelle

Hotels in Renesse

Hotels in Retranchement

Hotels in Schuddebeurs

Hotels in Sluiskil

Hotels in Terneuzen

Hotels in Veere

Hotels in Vlissingen

Hotels in Westenschouwen

Hotels in Zierikzee

Hotels in Zonnemaire

Hotels in Zoutelande

Voor het laatst bijgewerkt op 5 mei 2020. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over hotels in Zeeland, kun je dat laten weten via het contactformulier. Foto © depositphotos.com/Tasfoto.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam