Hotels in Zuid-Holland, Nederland

Zuid-Holland is het centrum van de Randstad, de meest dichtbevolkte provincie met enkele van de grootste steden van het land. Er is dus geen gebrek aan hotels in Zuid-Holland, met alleen al veel keuze in Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden. In Rotterdam kun je vooral terecht in naoorlogse hotels, met de Euromast als letterlijke hoogtepunt. Op een hoogte van 100 meter zijn twee privésuites met een adembenemend uitzicht over de havenstad. Een iconische plek in Rotterdam is Hotel New York, dat ooit het hoofdkantoor was van de Holland-Amerika Lijn.

In andere plaatsen kun je vaak overnachten in historische panden in de oude binnenstad. Een bijzonder chique plek in Den Haag is Hotel Des Indes, een 5-sterrenhotel waar je stijl en glamour kunt verwachten. Het is de favoriete slaapplek voor hoogwaardigheidsbekleders, presidenten en royalty. Ook heeft Zuid-Holland een mooie kustlijn met populaire badplaatsen als Noordwijk, Katwijk en Scheveningen, met een breed aanbod aan hotels, bed & breakfasts en andere accommodatie. Het Kurhaus Hotel in Scheveningen is beroemd in binnen- en buitenland. Wil je op vakantie naar deze bruisende provincie? Hieronder vind je een overzicht van bijna alle hotels in Zuid-Holland.

Hotels in Alblasserdam

Hotels in Alphen aan de Rijn

Hotels in Asperen

Hotels in Bergambacht

Hotels in Brielle

Hotels in Delft

Hotels in Den Haag

Hotels in Dordrecht

Hotels in Gorinchem

Hotels in Gouda

Hotels in Hillegom

Hotels in Hoek van Holland

Hotels in Katwijk aan Zee

Hotels in Lekkerkerk

Hotels in Leiden

Hotels in Leidschendam

Hotels in Maasdam

Hotels in Naaldwijk

Hotels in Noordwijk / Noordwijk aan Zee

Hotels in Oegstgeest

Hotels in Ouddorp

Hotels in Oude Tonge

Hotels in Rijswijk

Hotels in Rotterdam

Hotels in Scheveningen

Hotels in Schoonhoven

Hotels in Ter Heijde aan Zee

Hotels in Vlaardingen

Hotels in Wassenaar

Hotels in Zoetermeer

Voor het laatst bijgewerkt op 10 juni 2020. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over hotels in Zuid-Holland, kun je dat laten weten via het contactformulier. Foto © depositphotos.com/bloodua.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam