Toeristenbureau’s en VVV-kantoren in Noord-Holland

Hieronder vind je een overzicht van websites van toeristenbureaus en VVV-kantoren in Noord-Holland. Dit is een van de meest veelzijdige provincies van Nederland, waar van alles te beleven is. De hoofdstad Amsterdam is natuurlijk de grote favoriet, met vele musea en bezienswaardigheden. Maar je kunt ook een dagje uit naar een middeleeuwse stad als Haarlem of een van de badplaatsen aan de kust.

Op de websites van de toeristenbureaus en VVV-kantoren vind je informatie en tips over bezienswaardigheden, activiteiten, slapen, eten en drinken. Ook staat er vaak een uitgaansagenda of een overzicht van evenementen, festivals en festiviteiten op de site. Verder vind je er de contactgegevens van het lokale toeristenbureau of VVV-kantoor, als je ter plekke folders en brochures wilt ophalen of meer informatie wilt.

Veel folders en brochures zijn overigens gratis te downloaden van de website of tegen geringe betaling te bestellen. Dat kan een handige voorbereiding zijn voor je vakantie. Veel voormalige VVV-kantoren functioneren nu overigens als een ‘TIP’: Toeristisch Informatie Punt.

Regionale VVV-kantoren

Aalsmeer

Alkmaar

Amsterdam

De Rijp

Edam

Enkhuizen

Haarlem

Hoorn

IJmuiden

Middenbeemster

Muiden

Texel

Volendam

Zaanstreek

Zandvoort

Lees hieronder verder voor meer reisinspiratie voor een vakantie in Nederland:

Tips voor een vakantie in Amsterdam

Vakantie AmsterdamEen vakantie in Amsterdam beleef je in de meest eigenzinnige stad van Nederland. Buitenlandse toeristen noemen Amsterdam het Venetië van het noorden. Het is eerder andersom: Venetië is het Amsterdam van het zuiden. De zeventiende eeuwse grachtengordel is uniek: Amsterdam heeft meer grachten dan Venetië. Lees hiermeer over een vakantie in Amsterdam

Wat te doen en te zien in Haarlem: 25 tips!

Haarlem is een prachtige middeleeuwse stad die tot de oudste steden van Noord-Holland behoort. Haarlem is al gesticht in 1245 en is daarmee zelfs ouder dan Amsterdam. Bezoek er het oudste museum van Nederland, maak een rondvaart of proef een Haarlems biertje. Lees hier 25 tips wat te doen in Haarlem

Voor het laatst bijgewerkt op 16 december 2019. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over toeristenbureaus en VVV-kantoren in de provincie Noord-Holland, Nederland, kun je dat laten weten via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam