VVV-kantoren in Zuid-Holland

Hieronder vind je een overzicht van websites van toeristenbureaus en VVV-kantoren in Zuid-Holland. Dit is het hart van de Randstad, met het regeringscentrum Den Haag en de bruisende havenstad Rotterdam. Je vindt hier goed bewaarde middeleeuwse steden als Leiden en Gouda, terwijl je voor natuur terechtkunt in het Groene Hart en de Biesbosch. De zee en het strand zijn nooit ver weg, met aantrekkelijke badplaatsen als Katwijk, Noordwijk en Scheveningen.

Op de websites van de toeristenbureaus en VVV-kantoren vind je informatie en tips over bezienswaardigheden, activiteiten, slapen, eten en drinken. Ook staat er vaak een uitgaansagenda of een overzicht van evenementen, festivals en festiviteiten op de site. Verder vind je er de contactgegevens van het lokale toeristenbureau of VVV-kantoor, als je ter plekke folders en brochures wilt ophalen of meer informatie wilt.

Veel folders en brochures zijn overigens gratis te downloaden van de website of tegen geringe betaling te bestellen. Dat kan een handige voorbereiding zijn voor je vakantie. Veel voormalige VVV-kantoren functioneren nu overigens als een ‘TIP’: Toeristisch Informatie Punt.

Regionale VVV-kantoren

Alblasserwaard

Alphen aan den Rijn

Boskoop

Delft

Den Haag en Scheveningen

Dordrecht

Gouda

Hoek van Holland

Hoeksche Waard

Katwijk

Leiden

Lisse

Noordwijk

Rotterdam

Schiedam

Schoonhoven

Vlaardingen

Warmond

Westland

Lees hieronder verder voor meer reisinspiratie voor een vakantie in Zuid-Holland:

Wat te doen en te zien in Leiden: 15 tips!

Leiden is een levendige studentenstad met mooie grachten, een flinke dosis cultuur en een rijke geschiedenis. In de vroege middeleeuwen was het zelfs de grootste stad van Holland. Er is dus veel te beleven, van indrukwekkende musea tot het oudste theater van Nederland. Lees hier alle tips wat te doen in Leiden

Voor het laatst bijgewerkt op 27 februari 2020. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over VVV-kantoren in Zuid-Holland, kun je dat laten weten via het contactformulier. Foto © depositphotos.com/venemama2.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam