Je kunt nu met KLM rechtstreeks naar Barbados vliegen

Barbados KLM vliegenAmsterdam, 24 oktober 2021 – Deze herfst en winter kun je rechtstreeks met KLM naar Barbados vliegen. Na een vlucht van zo’n 9½ uur kun je je terugtrekken in een luxe villa of resort op dit zonovergoten Caribische eiland. KLM vliegt drie keer per week non-stop van Amsterdam Schiphol naar Barbados: op maandag, donderdag en zaterdag.

De vlucht vertrekt vanuit Amsterdam om 12.25 uur en landt op Grantley Adams International Airport in Barbados om 16.45 uur lokale tijd. Het vliegveld ligt vlakbij de hoofdstad Bridgetown. Het vluchtschema wordt in ieder geval uitgevoerd tot 31 maart 2022. Een vliegticket is te koop vanaf € 579. ► Boek hier bij KLM een vliegticket naar Barbados.

Het is voor het eerst in 83 jaar dat je weer met KLM naar Barbados kunt vliegen. KLM was in 1938 de eerste commerciële luchtvaartmaatschappij die haar wielen op de grond zette in het rijkste land van het Caribisch gebied. De eerste hernieuwde KLM-vlucht in vele jaren werd pas geleden feestelijk onthaald op het eiland.

Barbados KLM-vlucht

Ook nieuwe vluchten naar Kenia, Mexico en Trinidad & Tobago

Barbados is een van de vier nieuwe bestemmingen waar de KLM deze winter naartoe vliegt, zo maakte de luchtvaartmaatschappij onlangs bekend. Langzamerhand pakt KLM de oude dienstregeling weer op, zoals die was vóór de komst van het verdoemde coronavirus. Vanaf dit najaar vliegt de luchtvaartmaatschappij rechtstreeks naar 162 bestemmingen in de wereld. Dat is driekwart van de capaciteit ten opzichte van de winter van 2019.

Ook een nieuwe bestemming is Trinidad en Tobago, twee weelderige Caribische vluchten voor de kust van Venezuela. Deze vlucht wordt gecombineerd met een tussenstop op Barbados. Op de eilanden vind je ongerepte witte zandstranden, tropische regenwouden, verkoelende watervallen en kleurrijke Zuid-Amerikaanse vogels. Vanaf Barbados is het slechts 1 uur vliegen naar Trinidad en Tobago.

Trinidad en Tobago vliegen met KLM

Op 2 november vindt de eerste KLM-vlucht plaats naar Cancún, een populaire badplaats in Mexico. In de kerstvakantie zijn er liefst vijf vluchten per week. Naar verwachting kun je vanaf begin december rechtstreeks vliegen naar Mombasa, een kustplaats met stranden in Kenia. KLM is nog aan het onderhandelen met de Keniaanse autoriteiten over de benodigde vliegvergunningen.

Foto's © Filip Fuxa/Shutterstock.com; Pixabay; Lieb Management.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!