Nieuwe trends op het gebied van luxe kamperen

Luxe kamperen: nieuwe trendsWij Nederlanders zijn echte kampeermensen. We zijn dol op de natuur en genieten optimaal van onze vrijheid tijdens een vakantie. Toch hebben we zo ook onze wensen. Campings maken daar goed gebruik van. Enerzijds willen we de vrijheid van het kamperen beleven en genieten van de natuur, anderzijds willen we ook voorzien zijn van alle gemakken die we thuis hebben. Dat betekent dat kamperen een steeds luxere aangelegenheid wordt. Bekijk daarom hier de nieuwste trends op het gebied van glamping of luxe kamperen.

Boek je verblijf in een luxe bungalow of stacaravan

Er zijn voldoende mogelijkheden om een luxe bungalow of een hele luxe stacaravan te boeken. Je kunt volop genieten van een natuurrijke omgeving, de oorspronkelijke bedoeling van het kamperen, maar tegelijkertijd genieten van de diverse gemakken die je thuis ook hebt.

Luxe en comfortabel kamperen in een lodgetent

LodgetentEen van de nieuwste rages op het gebied van glamping zijn de zogenaamde lodgetenten. Dit zijn tenten die volledig zijn ingericht met meubilair, een eigen keuken, badkamer en toilet. De echte romantische kampeerder gaat voor de lodgesuite. Dit is een romantische accommodatie welke voorzien is van een luxueus ligbad. Hoe romantisch is het om te slapen in een hemelbed, een bad te nemen in een ligbad met pootjes en tegelijkertijd je geliefde om je heen te hebben?

Geniet van rust, ruimte en de natuur in een safaritent

Een andere trend die steeds meer in opkomst is, is het boeken van een verblijf in een safaritent. Op verschillende campings in Europa kun je deze bijzondere tent boeken. De tent is gemaakt van een stevig canvasdoek. De tent zelf staat geheel op een houten vloer. Je kunt heerlijk relaxen en ontspannen op de houten veranda van deze safaritent. Leuk om eens te proberen!

Beleef een unieke ervaring in een boomhut

Wat dacht je van een verblijf in een boomhut tijdens je vakantie? Het wordt ook wel treehouse camping genoemd. Boomhutten en boomtenten worden steeds populairder en veel bedrijven en campings maken daar handig gebruik van. Het is een rage die de laatste jaren alleen maar zal toenemen. Kortom, beleef volop plezier aan de nieuwste trends op het gebied van glamping of luxe kamperen en boek een comfortabele vakantie binnen of buiten Europa.

Voor het laatst bijgewerkt op 12 mei 2017. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over de nieuwe trends op het gebied van luxe kamperen, kun je dat laten weten via het contactformulier.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam