Vliegvelden in Afrika

Ga je met het vliegtuig op vakantie naar Afrika? Alle Afrikaanse landen hebben één of meerdere vliegvelden, waar steeds vaker internationale vluchten naartoe gaan. De laatste jaren worden luchthavens in rap tempo gemoderniseerd en uitgebreid om het groeiende aantal passagiers aan te kunnen. Er zijn ook nogal wat landen in Afrika met verouderde vliegvelden, zonder veel faciliteiten. Populaire safaribestemmingen in zuidelijk Afrika hebben vaak eenvoudige landingsbanen in de bush, die alleen geschikt zijn voor kleinere vliegtuigjes.

De luchthavens in de meer ontwikkelde landen hebben een eigen website. Daar kun je de actuele vertrek- en aankomsttijden raadplegen, maar ook informatie vinden over transportmogelijkheden, horeca en geldzaken. Hieronder vind je een handig overzicht van officiële websites van vliegvelden in Afrika.

Vliegvelden in Algerije

Vliegvelden in Botswana

Vliegvelden in Egypte

Vliegvelden in Ghana

Vliegvelden in Kenia

Vliegvelden in Marokko

Vliegvelden in Mauritius

Vliegvelden in Mozambique

Vliegvelden in Namibië

Vliegvelden in Nigeria

Vliegvelden in Réunion

Vliegvelden in Senegal

Vliegvelden in de Seychellen

Vliegvelden in Tanzania

Vliegvelden in Tunesië

Vliegvelden in Zambia

Vliegvelden in Zuid-Afrika

Voor het laatst bijgewerkt op 8 juli 2020. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over vliegvelden in Afrika, kun je dat laten weten via het contactformulier. Foto © depositphotos.com/shamsamir.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam