Vliegvelden in Azië

In alle landen van Azië vind je vliegvelden, die steeds groter en professioneler worden. Door het groeiende luchtverkeer in Azië en het Midden-Oosten verwerken de luchthavens steeds meer passagiers. Grote landen als China, India en Japan hebben tientallen internationale luchthavens, waardoor zowat elke regio per vliegtuig te bereiken is. Daarnaast hebben de meeste Aziatische landen kleinere regionale vliegvelden voor binnenlandse vluchten, soms in afgelegen streken en eilanden.

Hieronder vind je een overzicht van de officiële websites van alle grote internationale vliegvelden in Azië, alfabetisch opgesomd per land. Op de websites vind je informatie over de aankomst- en vertrektijden en de voorzieningen op de luchthaven. Ook kun je tips vinden hoe je het beste van en naar het vliegveld kunt reizen.

Vliegvelden in Japan

Japan heeft meer dan 90 vliegvelden voor nationale en internationale vluchten. Grote steden als Tokyo en Osaka hebben twee luchthavens, voor binnenlands vliegverkeer en internationale vluchten. Op de luchthavens kun je de service, stiptheid en klantvriendelijkheid verwachten die zo typisch zijn voor Japan. Lees hier meer over de vliegvelden in Japan

Azerbeidzjan vliegvelden

Bahrein vliegvelden

Brunei vliegvelden

Cambodia vliegvelden

China vliegvelden

Filipijnen vliegvelden

Georgië vliegvelden

India vliegvelden

Indonesië vliegvelden

Iran vliegvelden

Irak vliegvelden

Israël vliegvelden

Kazachstan vliegvelden

Kirgizië vliegvelden

Koeweit vliegvelden

Libanon vliegvelden

Maleisië vliegvelden

Malediven vliegvelden

Nepal vliegvelden

Oekraïne vliegvelden

Oman vliegvelden

Pakistan vliegvelden

Qatar vliegvelden

Saoedi-Arabië vliegvelden

Singapore vliegvelden

Sri Lanka vliegvelden

Taiwan vliegvelden

Thailand vliegvelden

Turkije vliegvelden

Verenigde Arabische Emiraten vliegvelden

Zuid-Korea vliegvelden

Voor het laatst bijgewerkt op 28 oktober 2019. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over vliegvelden in Azië, kun je dat laten weten via het contactformulier. Foto © depositphotos.com/chungking.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam