Trend: massage bij het inchecken

Trend: massage bij het incheckenAmsterdam, 3 februari 2015 – Elke reiziger is het wel eens overkomen. Kom je na een lange vlucht doodvermoeid aan in je hotel, moet je ‘even wachten’ omdat je kamer nog niet in gereedheid is gebracht. Hoe anders is dat bij enkele hotels die de gasten letterlijk van het begin af aan in de watten willen leggen. Hierbij krijgen de gasten direct of na het inchecken al een massage, om de spieren los te maken, het lichaam wat energie te geven en de symptomen van de jetlag te verzachten.

Het is een trend: wereldwijd vind je langzamerhand steeds meer hotels die deze Jet Lag Recovery Massage aanbieden aan hun gasten.  Zoals in het recent geopende Cheval Blanc Randheli Resort op de Malediven. Iedereen die in het hotel verblijft, mag s’ochtends gebruikmaken van een gratis 20 minuten durende massage om de dag fris en fruitig aan te kunnen. Boek je een kamer bij de Maya Sayang Villa’s op het Indonesische eiland Bali, dan kun je bij aankomst rekenen op een massage van je stijve en vermoeide voeten. Een voetmassage is er een vast onderdeel van het inchecken.

Bij aankomst in Hotel Emiliano in São Paulo in Brazilië gaat een masseur zonder extra kosten 15 minuten met je aan de slag om de jetlag uit je lijf te kneden. Bij het Casa Velas Resort in de Mexicaanse badplaats Puerto Vallarta is een mini welkomstmassage bij de kamerprijs inbegrepen.

Het zijn nu vooral de luxe hotels en boetiekhotels die deze extra service introduceren voor reizigers, die nou eenmaal veel veeleisender worden. Het is nu wachten op de goedkopere hotels en de hotelketens die de massage onderdeel maken van het incheckproces.

Foto © depositphotos.com/poznyakov.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!