Scheren op reis met een smartphone

ShaveTech scheerapparaat op reisAmsterdam, 1 juni 2015 – Een groot deel van de mannen scheert zich elektrisch, maar op reis is dat een gruwel. Een elektrisch scheerapparaat is relatief zwaar en je moet altijd een stopcontact in de buurt hebben, inclusief de nodige adapters en wereldstekkers. Mannen kiezen op reis voor nat scheren, of laten zich behandelen door de plaatselijke barbier.

Nu is er een lichtgewicht scheerapparaat op de markt waardoor je op reis weer bijna zou kiezen voor elektrisch scheren. De ShaveTech is niet groter dan een smartphone (en ziet er ook zo uit, dus vergis je niet als je je mail wilt checken….). Het ding past dus makkelijk in je bagage of je broekzak. Het handigste is nog wel dat je het scheerapparaat kunt opladen door een USB-kabel in je laptop of tablet te pluggen, die tegenwoordig iedereen bij zich heeft. Na een oplaadtijd kun je met de ShaveTech 30 minuten scheren, genoeg voor zes scheerbeurten van 5 minuten.

Met zijn scherpe messen en snelle trillingen zou de ShaveTech garant staan voor een gladde scheerbeurt. Het nadeel is dat het scheerapparaat wel een trimmer ontbeert, dus het is niet zo geschikt voor reizigers en hipsters die hun baard of snor willen bijhouden. De fabrikant werkt wel een aan nieuwe versie waarmee je kunt trimmen.

De ShaveTech is verkrijgbaar in het wit en het zwart, voor slechts $ 29.99. Het scheerapparaat is (vooralsnog) niet te koop in winkels, maar kun je wel online bestellen.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!