Hotels in Tsjaad

Tsjaad hotelsHet aantal hotels in Tsjaad is zeer beperkt. Verreweg de meeste hotels vind je in de hoofdstad N’Djamena, variërend van luxe 4- en 5-sterrenhotels tot goedkopere middenklasse hotels en guesthouses. Ook kun je overnachten in enkele appartementen.

Buiten de hoofdstad zijn er amper mogelijkheden om te overnachten in Tsjaad, een arm Afrikaans land met een gebrekkige infrastructuur. Er zijn onder meer een hotels in plaatsen als Douguia en Abéché. In Zakouma Nationaal Park zijn enkele kampeerplaatsen waar je kunt overnachten. In afgelegen natuurgebieden ben je aangewezen op wildkamperen (met een gids als je een tour boekt).

Door het krappe aanbod van hotels in Tsjaad is het raadzaam van tevoren te reserveren. Tsjaad staat bekend als een onveilig land, dus check ook of het hotel voldoende beveiligingsmaatregelen heeft genomen. Het is sowieso verstandig het reisadvies te raadplegen voordat je naar het land afreist. Hieronder vind je een selectie van enkele van de beste hotels in Tsjaad.

Hotels in N’Djamena

Radisson Blu N’Djamena Hotel

Een van de topadressen in de hoofdstad is het Radisson Blu N’Djamena Hotel. Het luxe 5-sterrenhotel ligt in het zuiden van N’Djamena, vlakbij het consulaat van Duitsland en de Amerikaanse ambassade. Het ligt 10 minuten van Avenue Charles De Gaulle, waar de meeste winkels, restaurants en bedrijven te vinden zijn. De afstand tot de internationale luchthaven is 8 kilometer. Het hotel heeft 175 kamers en suites en uitstekende voorzieningen, waaronder twee restaurants, een bar, een fitnessruimte, een buitenzwembad en tennisbanen. ► Boek hier een overnachting in Radisson Blu N’Djamena Hotel

Radisson Hotel in Tsjaad

Le Pilotis

Le Pilotis is een aparthotel in de hoofdstad N’Djamena, in het westen van het centrum. Je kunt hier terecht in appartementen van 40 vierkante meter voor twee personen. De appartementen hebben airconditioning, een eethoek en een zithoek met een flatscreen-tv. Ze beschikken over een keuken met een magnetron. Beddengoed wordt verstrekt. Bovendien biedt Le Pilotis een terras en balkon. ► Boek hier een overnachting in Le Pilotis

Voor het laatst bijgewerkt op 17 mei 2021. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over accommodatie en hotels in Tsjaad, kun je dat laten weten via het contactformulier. Foto’s © Torsten Pursche/Shutterstock.com; Booking.com.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam